Webinar ‘Hoe maak je een integraal calamiteitenplan?’ – 21 juli

Webinar ‘Hoe maak je een integraal calamiteitenplan?’ – 21 juli

Wat gaan we doen?

Het calamiteitenplan is een onderdeel van het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten (WRV). In het WRV komt niet alleen het calamiteitenplan aan de orde maar ook zaken die direct met het calamiteitenplan te maken hebben zoals fysieke beveiligingen, automatiseringsbeveiligingen, back-up, recovery, continuïteit (uitwijk). Nu we allemaal te maken hebben gekregen met de coronacrisis is het calamiteitenplan nog actueler geworden. 

Tijdens dit webinar staan we stil bij een integraal calamiteitenplan zodat er een logisch geheel ontstaat. Alle onderdelen die nodig zijn voor een integraal calamiteitenplan passeren de revue. Het voordeel is dat een integraal calamiteitenplan dient als evidence bij een tal van taken van het WRV.

Na afloop van het webinar ontvang je een whitepaper en een format om je eigen calamiteitenplan te schrijven geheel op maat van je eigen organisatie.

 

Voor wie?

Voor iedereen die verantwoordelijk is voor het opstellen en updaten van het calamiteitenplan en voor iedereen die de taken van het WRV op dit onderdeel moet uitvoeren.

  • Date: 2020-07-21
  • Time: 10.00 - 11.15 uur
  • Phone: 06 12 01 07 64