Webinar ‘Rapporteren aan de volmachtgevers met behulp van de nieuwe VRA’ – 5 augustus

Webinar ‘Rapporteren aan de volmachtgevers met behulp van de nieuwe VRA’ – 5 augustus

Wat kun je verwachten?

Voor de meeste volmachtgevers moest de portefeuilleanalyse en de naselectie uitgevoerd worden met behulp van de MSPI. Echter de MSPI wordt door de volmachtgevers niet meer ondersteund. De volmachtgevers verwachten nog steeds dat er minimaal twee keer per jaar een portefeuilleanalyse wordt gemaakt en een rapportage wordt opgesteld. Dat is ook een taak in het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten (WRV). De nieuwe VRA leent zich uitstekend voor het maken van de portefeuilleanalyse en het opstellen van de rapportage. 

Tijdens dit webinar laten we zien hoe je de portefeuilleanalyse met behulp van de nieuwe VRA maakt en welke onderdelen je kunt opnemen voor een overzichtelijke en professionele rapportage portefeuilleanalyse. Na afloop van het webinar ontvang je het whitepaper ‘Rapporteren aan de volmachtgevers met behulp van de nieuwe VRA’ en je ontvangt een voorbeeldrapportage .

 

Voor wie?

Voor iedereen die portefeuilleanalyses moet maken of daar belangstelling voor heeft. En voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de betreffende taken in het WRV.

  • Date: 2020-08-05
  • Time: 10.00 - 11.15 uur
  • Phone: 06 12 01 07 64