Workshop ‘Interne audit, van Vinken naar Vonken’

Workshop ‘Interne audit, van Vinken naar Vonken’

 

Wat leer je?

Het woord ‘audit’ komt van het Latijnse woord ‘audire’. Dat betekent: toehoren of luisteren. Dat is grappig. Want de meeste mensen denken bij het woord ‘audit’ aan controle. Maar dat is het niet. Een interne audit is in essentie bedoeld om te luisteren. Want wie goed luistert, ziet ineens allerlei verbetermogelijkheden.

Het uitvoeren van interne audits staat bij de meesten niet bovenaan het verlanglijstje van meest interessante werkzaamheden. Toch kan een interne audit een kwaliteitsimpuls geven aan de volmachtorganisatie. Wanneer ‘vinken’ verandert in ‘vonken’. Centraal staat: ‘Doen we nog wat we hebben afgesproken’ en ‘Waar liggen kansen om de organisatie te verbeteren.

Wij laten je op een interactieve manier ervaren hoe je interne audits kunt organiseren en hoe je intern moet auditen als onderdeel van de PDCA-cyclus. En je maakt kennis met de ‘slimme’ auditformulieren in Scienta waarbij overbodige vragen tot het verleden behoren.

De workshop is niet alleen gericht op de interne audit acceptatie en schade maar ook op diverse deelwaarnemingen. Je gaat met een compleet auditprogramma huiswaarts en ter ondersteuning ontvang je de whitepaper: Interne audits: naar een kwaliteitsbewuste verbeterorganisatie.

Voor wie?

Voor feitelijk leiders, volmachtbeheerders, acceptanten, schadebehandelaars, compliance-medewerkers, kortom iedereen die zich bezig houdt met de uitvoering van interne audits.

 

  • Date: 10-6-2020
  • Time: 13.30 – 16.30 uur
  • Phone: 06 12 01 07 64
  • Address: Vervallen door coronavirus, zie webinars