Werken met de VRA

Werken met de VRA

Voor het maken van portefeuilleanalyses heb je een tool nodig. In het volmachtkanaal is de meest gebruikte tool de Volmacht Resultaat Analyse (VRA). Het voordeel van deze tool is dat zowel volmachtgevers als gevolmachtigden de VRA gebruiken.
In de VRA zit heel veel informatie waardoor je de draad snel kwijt kunt raken.
In de online-training ‘Werken met de VRA’ laten wij je zien hoe de VRA werkt en welke rapportages je nodig hebt voor een portefeuilleanalyse.
Na afloop van de training heb je voldoende kennis om met behulp van de VRA een portefeuilleanalyse te maken voor intern gebruik en voor volmachtgevers.
Deze training is een logisch vervolg op de training ‘Portefeuillemanagement voor starters.’
 
Voor wie is de training?
Voor iedereen die om verschillende redenen gegevens nodig heeft uit de VRA en iedereen die resultaatbeoordelingen en portefeuilleanalyses moeten maken. Dat zijn bijvoorbeeld volmachtbeheerders, acceptanten, schadebehandelaars, relatiebeheerders en financiële medewerkers.
 
Wie geeft de training?
De training wordt gegeven door Jan van de Veen, specialist op het gebied van portefeuillemanagement. Hij introduceerde portefeuillemanagement in het volmachtkanaal en is de bedenker van de VRA.
 
Handout ‘Werken met de VRA’
Je ontvangt een handout waarin de werking van de VRA is beschreven, welke rapportages de basis vormen en voor welk doel je bepaalde rapportages kunt gebruiken.
 
Wanneer
4 mei 2022 – online via Zoom
 
Tijd
09.30 – 12.00 uur
 
Investering
Je investering bedraagt € 50,-
 
Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de link die je toegang geeft tot de online-training.
 
Aanmelden

    • Date: 4-5-2022
    • Time: 09:30 - 12:00 uur
    • Phone: 06 12 01 07 64
    • Address: Online workshop