VolmachtNieuws: Bijzondere tijden

Het Coronavirus COVID-19 houdt ons allen bezig en heeft voor iedereen gevolgen. Het vraagt ook om te schakelen en goed na te denken over andere mogelijkheden.
Wij willen jullie graag blijven ondersteunen in deze lastige tijd en als er zaken zijn waar we je mee kunnen helpen, laat het dan gerust weten.
Het is allemaal erg onzeker hoe lang het allemaal gaat duren en dat activiteiten weer voor 100% opgepakt kunnen worden. Tot die tijd werken we grotendeels vanuit huis en zijn we op werkdagen gewoon telefonisch en per email bereikbaar.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe en creativiteit in het vinden van oplossingen voor deze tijd en we hopen jullie gauw weer te ontmoeten.

Webinar ‘Werken met de nieuwe VRA’

De komende periode gaan wij een aantal momenten organiseren waarin wij jullie onder andere online hopen te ontmoeten. De trainingen ‘Werken met de nieuwe VRA’  bij JV Impuls op locatie of in-company komen voorlopig te vervallen. De nieuwe VRA heeft zijn intrede gedaan en de oude is komen te vervallen. De VRA is hard nodig bij de resultaatsturing van de volmachtportefeuille en om een aantal taken van het Werkprogramma goed uit te kunnen voeren. Daarom zullen wij een aantal webinars ‘Werken met de nieuwe VRA’ gaan organiseren. Meer informatie over de webinars vind je bij het trainingoverzicht.

Schrijf je in voor Werkprogramma Tips

Vanaf volgende week woensdag gaan we iedere twee weken tips schrijven over de organisatie en uitvoering van het Werkprogramma Risicobeoordeling Volmachten. En als het nodig is vaker.
Misschien is het je al opgevallen maar de meeste beheersingsmaatregelen zijn aangepast. Vaak behelst het een uitbreiding en/of verdieping. Het klakkeloos overnemen van de beschrijving van de werkzaamheden en de procedures en bewijsdocumenten uit het Werkprogramma 2019 is door de vele wijzigingen onverstandig. In veel gevallen vraagt het ook om aanpassing van de procedures.
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Werkprogramma maar ook tips krijgen hoe je het Werkprogramma handig kunt organiseren en uitvoeren, schrijf je dan  in voor de Werkprogramma Tips.

Nieuw adres en nieuwe website

In de trendy kantooromgeving van Apollo Workspaces in Nijkerk hebben wij al een tijdje geleden een nieuw kantoor betrokken. In deze inspirerende werkomgeving hebben wij de beschikking over vergader- en trainingsruimtes. De afgelopen maanden zijn velen al geweest voor de trainingen Werken met de nieuwe VRA, Portefeuillemanagement en de Organisatie en Uitvoering van het Werkprogramma. Wanneer de situatie zover is dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, dan ben je van harte welkom op ons nieuwe adres: Apollo Workspaces, Patroonstraat 1, 3861 RN te Nijkerk.

Onze website was al lang aan vervanging toe. Maar je kent het vast wel, het komt er maar niet van. Maar nu is de nieuwe website in de lucht. Neem gerust een kijkje.

Voortaan het VolmachtNieuws in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in via het formulier naast dit artikel.