Extra trainingen ‘Werken met de nieuwe VRA’

Deze maand heb ik veel VRA-trainingen gegeven. Ruim 80 mensen van volmachtkantoren en volmachtverzekeraars hebben de training ‘Werken met de nieuwe VRA gevolgd. Nog steeds komen er aanmeldingen binnen.

Daarom heb ik twee extra trainingsdagen gepland:

  • 24 maart 2020 van 13.30 – 16.30 uur
  • 2 april 2020 van 09.30 – 12.30 uur

Kunnen werken met de nieuwe VRA is noodzakelijk. Immers portefeuillemanagement behoort tot één van de primaire taken van het volmachtbedrijf. De oude VRA gaat per 1 maart 2020 verdwijnen dus dan is nog uitsluitend de nieuwe VRA beschikbaar. En dat is een hele goede ontwikkeling omdat je met de nieuwe VRA veel meer kunt. Tijdens de training laat ik je dat graag ervaren en na afloop van de training kun je prima met de nieuwe VRA werken.

Er is nog aan andere reden om te zorgen dat de nieuwe VRA geen geheimen meer voor je kent. Een toenemend aantal volmachtverzekeraars laat portefeuilleanalyses niet meer uitvoeren via de MS-PI. Dat wil niet zeggen dat portefeuilleeanalyses niet meer nodig zijn. Integendeel! In het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten zijn taken opgenomen die gericht zijn op portefeuillemanagement en naselectie. Dus het is nu nodig om vanuit de nieuwe VRA zelf een portefeuilleanalyse op te stellen. En daar leent de VRA zich prima voor.

Schrijf je nu in voor de extra trainingen. Vol is vol. Wanneer de geplande data vol zijn dan laat ik het direct weten en plan extra mogelijkheden.

De kosten bedragen € 125,- (exclusief BTW) per persoon
De locatie is:
JV Impuls B.V.
Apollo Workspaces
Patroonstraat 1
3851 RN Nijkerk

Wil je een training in-company. Ook dat valt te organiseren. Mail dan naar volmacht@jvimpuls.nl of bel 06 12 01 07 64